Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

marți, 15 martie 2011

"Legatura mama-fiica" set argintat cu citrin si cuart fumuriu


Set absolut superb, realizat din bile imense de cuart fumuriu, extraordinar de frumose si limpezi (16 mm in diametru), bile mari de citrin, aurii si dulci ca mierea (12 mm in diametru), bile de 6mm de citrin si bilute mici de 4mm de cuart fumuriu, toate legate intre ele cu elemente lucrate manual cu foi de trifoi, ce poarta noroc, din sarma de cupru placata cu argint si accesorii (lant si incuietoare lobster) din inox.
Contine:
Colier la baza gatului (47 cm in diametru) cu sfere mici si foarte mici de citrin si cuart fumuriu, coborand spre centru cu 2 sfere mari de citrin care intalnesc o bila foarte mare de cuart fumuriu, din care curge spre piept o insiruire lunga (8 cm lungime) de citin mare si ale sfere mai mici si foarte mici de citrin si cuart fumuriu, oate strajuite cu elemente de trifoi sau patrufoi. La spate colierul se incheie cu un lant de inox pe incuietoare lobster, tot in inox. Lungime totala: 32 cm
Bratara cu o bila de cuart fumuriu foarte mare, pe mijloc, strajuita asemenea colierului de bile mari de citrin si apoi altele mai mici sau foarte mici di citrin si cuart fumuriu, legate intre ele de aceleasi elemente argintate de trifoi. Lungime 19cm.

Setul se poate asorta cu inelul din imagine care se poate achiitiona separat.

Setul din imagine ete facut cadou mamei mele, dar la cerere, pot realiza unul similar sau din argint 925, situatie in care pretul creste la 140 RON.

Se pot face si cercei asortati la acest set, la cerere.

Pret: 90 RON + taxe postale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu