Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

duminică, 5 februarie 2012

"Cancer" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Rac


Familist convins, Racul isi cauta mereu drumul spre caminul sau, spre familie, spre cei dragi. Un mare iubitor al tradiitiilor, nutrind un mare respect pentru trecut, Racul este un suflet sensibil, boem si melancolic. Guvernat de Luna, Racul o zodie feminina de apa, este un romantic desavarsit si incurabil.

Setul dedicat Racului este realizat manual din sarma de cupru placata cu argint, argintul fiind si metalul caracteristic acestei zodii, un set delicat si romantic in culori diafane, selenare (alb), stropite cu romantism (roz) si pasiune (rosu).

Bratara ca piesa centrala, este bogata dar delicata, in stil ciorchine, formata din sfere mari din CUART ROZ (Puritate si compasiune) si GRANAT rosu, visiniu (Iubire materna), legate prin elemente florale de trifoi din care atarna jucaus sfere mai mici din: PIATRA LUNII naturala (Feminitate si emotivitate), cuart roz si granat, printre care am strecurat cateva lacrimi de femeie din sfere de CRISTAL DE STANCA alb, transparent (Putere si noroc). Bratara de 20 cm, se incheie cu incuietoare tip toggles din argint tibetan.

Colierul la baza gatului, circular, format din sfere mari, superbe, din: Piatra lunii, centrala, apoi de o parte si alta, Cuart roz si Granat, separate de sfere mai mici din cuart de stanca, iar la capete piatra lunii si cate o PERLA de cultura, alba (Sinceritate si inocenta), prinse la gat cu un lant platinat, colierul cu o lungime de 49 cm se incheie cu lobster cu o prelungire de 5 cm, la capatul careia atarna un ciochine de struguri din trei PERLE.

Cercei cu tortite cu trifoi si mici granate, cu o sfera mare din Cuart roz din care atarna jucaus, sfere mai mici din Piatra lunii si Granat in centru. Lungime 5cm cu tortite.

Pret: 95 RON + taxe postale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu