Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

miercuri, 22 februarie 2012

"SAGITTARIUS" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Sagetator


Sageata indica o directie de inaintare, deci nativul din zodia Sagetator este un deschizator de drumuri prin excelenta, curajos si curios, desi foarte corect si moral, ganditor si demn, el va cauta mereu drumuri neatinse pe care le cucereste dar nu pentru faima sau profit, ci pentru a se autodepasi in permanenta, dand dovada totusi de bunatate, compasiune si generozitate.....Un spirit curat cu idealuri inalte .”

Setul dedicat Sagetatorului are o forta extraordinara datorata unor pietre naturalere marcabile, puternice, efect indulcit insa de eleganta si finetea lucraturii, in culoarea predominanta bleu – albastrui specifica orizonturilor spre care tinde Sagetatorul.

Bratara este realizata din superbe sfere fatetate, din AGATA FIRE, de foc, albastra – turcoaz cu negru (Protectie energetica si longevitate), in jurul careia am impletit sarma de cupru placata cu argint, creand o impresie de ochi protector, prinse prin elemente de trifoi, de care atarna cate 2 sfere din CALCEDONIE bleu – violaceu (Pace si bunatate) si aceeasi ochidivini realizati din pietre mai mici dar tot fatetate, din AGATA ALBASTRA cu pete abe (Calm si elevare spirituala) din care atarna sfere de AGAT NEGRU striat ONIX cu dungi albe (Creativitate si concentare). La capete bratara este finalizata cu 2 lacrimi mari din LAPIS LAZULI albastru cobalt (Claritate mentala si intuitie), din care cad cate 2 sfere mai mici ale aceleiasi pietre si se incheie cu inchizatoare spiralata, tip toggles, din argint tibetan. Lungime: 20.5 cm.

Pandantul extrem de lung (7.5 cm) este realizat in acelasi stil cu bratara cu agata de foc albastra, centrala, de care este prinsa agata albastra fatetata din care cade o lacrima de lapis lazuli iar in lateral pandantul este strajuit de sfere de onin negru striat si inveselit cu pietre rotunde din calcedonie. Se prinde la gat cu un snur de catifea negru de 45cm cu o prelungire cu lant de inca 5.5 cm, finalizata cu o mica sfera din lapis lazuli. Pandantul se poate scoate de pe snur si purtat si pe lantisor.

Cerceii atarnatori, de 6 x 2 cm, cu tortite sunt similari celorlalte pietre, cu acceasi agata de foc centralaa, din care atarna jucause o piatra fatetata din agata albastra si doua sfere din calcedonie.

Pret: 79 RON + taxe postale

Un comentariu: