Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

miercuri, 22 februarie 2012

"LIBRA" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Balanta


Asa cum balanta, oscileaza mereu cautand starea de echilibru, nativuli din Balanta este extrem de sociabil, vesel si optimist, cautand mereu sa aplaneze conflicte, sa echilibreze situatia. Acesta este scopul pentru care a fost creat. De aceea, societatea este mediul in care este el insusi, devenind o personalitate cautata, dorita, dand dovada de un simt estetic deosebit, cu un gust cultivat pentru frumos, armonie, curatenie. In particular, iubeste cu tarie si cauta iubirea neincetat. Oricum ai fi, este imposibil sa-i rezisti, sa nu te lasi cucerit si sa nu-i ramai alaturi pentru totdeauna pentru ca nu poti trai fara el”

Setul dedicat Balantei este jucaus, vesel, cald si dulce, in culori naturale, diafane, imbinand rozul suav cu verdele plin de speranta, calmul albastrului cu pasiunea rosului.

Colierul este realizat in jurul unui ciorchine central, lucrat manual, guvernat de o superba cala mare din CUART ROZ (Toleranta si candoare), cu un pistil din AMETIST mov(Iubire divina), in jurul careia sunt prinse ca intr-un manunchi de bobocei, sfere din: cuart roz, PREHNIT verde (Iubire neconditionata), AQVAMARIN bleu (Comunicare si relationare, amestist mov, Carneol roscat (Iubirea pasionala), CORAL rosu (Energie si curaj), sfere mai mici din: PIATRA LUNII alba (feminitate si armonie), cuart roz strawberry si foarte mici din: fluorit verde (ordine si calm), angelit (ocrotire si compasiune), aventurin oranj (creativitate si imaginatie). Acest strugure din pietre naturale, este prins cu un lant platinat, de 47 cm lungime si terminat cu o incuietoare lobster din inox.

Bratara este formata din 6 flori mari din cuart roz prinse intre ele cu elemente florale argintat, lucrate manual, din care atarna jucaus sfere din: cuart roz, prehnit, carneol, ametist, coral rosu, aqvamarin, cuart roz strawberry, piatra lunii si angelit. Bratara de 20cm lungime se incheie cu inchizatoare argintata tip toggles, in forma de inimioara.

Cerceii sunt realizati in acelasi stil cu al colierului, cu o cala mare din cuart roz si ciucurei din prehnit, aqvamarin si carneol, cu tortite argintate, lucrate manual. Dimensiune: 5 x 2.5cm

Pret: 98 RON + taxe postale

Un comentariu: