Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

duminică, 5 februarie 2012

"VIRGO" set bronz patinat cu pietre semipretioase benefice zodiei Fecioara


Zodie feminina de pamant, Fecioara este de o sensibilitate deosebita, desi greu de inteles, admirabila prin loialitate, puritate si castitate. Nativul din Fecioara este un diplomat desavarsit, cuceritor, cu un talent oratoric inascut, este totusi extrem de constiincios, abil,puternic ancorat in realitate si mai cu seama, cu un spirit practic care atinge perfectiunea in totceea ce-si propune sa realizeze.”

Setul dedicat Fecioarei, este realizat ca un omagiu al „Zeitei pamant”, cu elemete de bronz si patinate, in culorile naturale ale Pamantului: maroniul taranei, bejul nisipului, verdele albastrui al oceanului, rosul visiniu al fertilitatii si cateva picaturi de violet dulce, feminin.


Bratara, ca piesa centrala este realizata din margele mari, superbe din SARDONIX galben, rosca, cu dungi albe, cafenii (Comunicare armonioasa), legate cu lant din bronz patinat si printre care atarna asemenea lacrimilor fecioarei, picaturi mari din AMAZONIT verde albastrui, cu zone cafenii pana la galben (Longevitate si fidelitate), protejate cu capacele florale, patinate. Lungime 21cm cu o prelungire cu lant de 3cm, finalizata cu o sferade Granat.

Colierul, la baza gatului, feminin da cu un aer antic, asemeni zeitelor grecesti este realizat in partea din fata cu un lant patinat de care sunt prinse: sfere de Sardonix, lacrimi din Amazonit si sfere din GRANAT rosu, visiniu (Iubire si fertilitate), din care cad picaturi mici de bronz. Colierul este prins la gat cu o panglica dubla de organza bronz, formand un colier de 40cm, incheiat cu lobster cu o prelungire cu lant de 4cm, finalizat cu o sfera mica de Ametist.

Cerceii tip candelabru, mari si feminini, formati din candelabre de bronz patinat cu incolataciri asemeni podoabelor antice, din care atarna jucause: o sfera mica din TURMALINA galbena, aurie (Altruism si perseverenta) in centru ir mai jos, central cade o sfera mare din Sardonix, flancata lateral de sfere mijlocii din Granat si mai mici din AMETIST (Protectie spirituala). Dimensiuni 5,7cm x 3 cmm, cu tortite.

Pret: 80 ROn + taxe postale

Un comentariu: