Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

miercuri, 22 februarie 2012

"CAPRICORN" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Capricorn


Asemeni semetei capre negre care salta gratioasa pe varfuri unde numai vulturii pot zbura, nativul din Capricorn este nascut pentru a ajunge tot mai sus. Un castigator prin excelenta, plin de motivatie si foarte muncitor, inzestrat cu o rezistenta fizica si psihica de invidiat, Capricornul nu se multumeste cu mai putin sau cu mediocritatea niciodata. El va fi mereu cel mai bun.”

Special creat pentru vedeta zodiacului, setul dedicat Capricornului, trece de limitele obisnuitului si surprinde prin eleganta, bogatie dar si prin splendoarea pietrelor alese, nu intamplator unele din cele mai puternice din punct de vedere energetic.

Colierul tip statement, este realizat in culori energizante, in jurul uneie din cele mai grandioase si mai puternice pietre, MALACHITUL verde (Talisman protector impotriva energiei, gandurilor negative si chiar a radiatiilor nocive) cu dungi curbe mai inchis, aproape spre negru sau mai deschise, spre alb, sub form unui disc mare, de 30 mm, cu orifiu centraal, prin care cad jucaus sferemai mari si mai mici din: CUART FUMURIU (Rabdare si perseverenta) gri – maroniu, tranparent; GRANAT (Pasiune si devotament) rosu bordeaux, AMETIST (Protectie divina) mov, FLUORIT (Creativitate si concentrare) verde violet, trasparent si CRISTAL DE STANCA (Clarviziune si echilibru) alb transparent. De o parte si de alta a acestei piese centrale, strajuiesc pietre sferice asezate in ciorchine de la mari la medii, mici si foarte mici din aceleasi pietre enumerate ai sus, iar la capate cu nugget din TURMALINA roz (Intelepciune si intelegere). Colierul se leaga la gat cu o panglica de organza verde chinez, pana la o lungime de 41cm cu inchizatoare tip lobster din inox si cu o prelungire din lant cu inca 9cm, finalizata cu o sfera din cuart fumuriu.

Bratara tip circhine, bogata si vesela, realizata din sfere mai mari sau medii din: malachit, cuart fumuriu, ametist, granat, fluorit si cristal de stanca, are 19 cm lungime cu inchizatoare tip lobster din inox si preungire cu inca 3.5 cm din lant, finalizata cu un nugget din turmalina roz.

Cerceii simpli dar de efect, realizati cu tortite lucrate manual, cy motive florale, pe cuart fumuriu si un strugure din ametist fluorit si malachit. Lungime: 4 cm cu tortite

Acest produs este vandut si nu mai este disponibil in stoc. La comanda se poate realiza unul similar, dar nu identic. Acesta din urma va fi fotografiat si postat inainte de comanda finala.

Pret: 134 RON + taxe postale

2 comentarii: