Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

joi, 5 ianuarie 2012

"Aqua" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Varsator


Asa cum apa nu sta in ulcior, ci se revarsa, Varsatorul nu se plange, el lupta. Rebel prin excelenta, Varsatorul este cel care-si revarsa asupra tuturor, harurile sale: sinceritate, altruism, generozitate, frumusete si mai ales curaj..... curaj pentru schimbare, originalitate, libertate.

Setul este realizat manual din sarma argintata (cupru placat cu argint) si cateva din pietrele semipretioase specifice si mai ales benefice nativilor din varsator. Din aceasta cauza, setul incepe si se termina cu ANGELIT (Eliberarea de compromisuri) in culoarea albastra a cerului de vara. Continua cu ACVAMARIN (Explorarea) bleu precum cerul iernii. Pentru a sustine curajul si dorinta primelor doua pietre, apare si AMETIST (Protectia divina) violet inchis sau mai deschis. Si pentru ca totul la Varsator pleaca din suflet, am adaugat si GRANAT (Iubirea neconditionata) visiniu inchis.

Aceste pietre au fost cuprinse in cerceii atarnatori printre elemente de trifoi. Lungime 7cm cu tortite.

Pietrele mai sus mentionate, apar si pe colier dispuse in partea centrala si cea din dreapta sa. In partea stanga, povestea continua cu AMAZONIT (Colaborarea cu cei din jur) in culoarea apei, bleu-verzui si apoi CITRIN (Cunoasterea serioasa) galben deschis si transparent cu irizatii. Pentru a mai potoli putin spiritele, am adaugat de o parte si alta: ONIX (Analizarea calma) negru sau cu benzi albe iar la sfarsit, pentru a sustine consumul de energie pe care Varsatorul nu o economiseste niciodata, vine TURMALINA (Energizarea) rosie si gri.

Colierul la baz gatului (diametru 45 cm, lungimea cu totcu partea centrala 25 cm), se termina cu lant platinat si incuietore tip lobster, din inox, cu o prelungire de inca 5cm, cu un mic angelit la capat.

Pentru bratara, tip ciochine, bogata si jucausa, toate pietrele au dat mana impreuna intr-o simfonie de culori . Dar pentru a indulci putin energia puternica a acestora, am adugat: CUART roz (Tandretea), de o parte si de alta cu turmalina roz si incolora, PIATRA LUNII (Feminitatea), de o parte si alta cu CALCEDONIE bleu-mov (Sensibilitatea) si totul se termina cu Hematit negru metalic (Performanta).

Bratara e formata din sfere mari legate intre ele cu elemente de trifoi, de care atarna, lateral, in ambele parti, bile mai mici, cu incuietoare tip toggles, sub forma de inima, din argint tibetan. Lungime 20,5 cm.

Acest set a fost creat pentru participarea la Megaconcursul "Zodiacul Breslo"

Pret: 97 RON + taxe postale

Un comentariu: