Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

duminică, 5 februarie 2012

"Leo" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Leu


Asemeni leului in salbaticie, nativul din zodia Leului este un REGE prin excelenta, extravagant dar tolerant in acelasi timp, un lider inascut, cu o excelenta organizare dar generos si ospitalier cu cei din jurul sau, fata de care afiseaza o noblete regala, cuceritoare. Mare iubitor de lux, Leul obtine intotdeauna ceea ce-si doreste .

Setul dedicat Leului, creat in numele regelui” emana forta, energie si putere, lucrat manual din sarma argintata cu pietre in culori vii si calde, imbracate in „coronite” argintii, sclipitoare.


Bratara ca piesa centrala, in stil ciorchine, este formata din sfere fatetate imbracate in fir argintat, din: AGATA DE FOC portocalie (Energie si incredere), OCHI DE TIGRU auriu (Noroc si reusita) si LABRADORIT argintiu opalescent cu irizatii verzi (Protectie si bunatate), prinse una de alta cu flori de trifoi din care atarna jucause, sfere mai mici din: CITRIN galben transparent (Prosperitate si regenerare), JASP rosu (Protectie si eliberare) si ONIX negru (Siguranta si meditatie). Cu o lungime de 21.5cm, bratara se inchei cu incuietoare tip toggles, rasucita, placata cu argint.

Pandantul cu o sfera mare, superba din CITRIN, imbrata in fir argintat impletit in jurul ei, cu un trifoi la capat din care cade o piatra rotunda, mare, dintr-un minunat JASP MOOKAIT galben, roscat (Optimism si progres) iar de o parte si alta, 2 sfere putin mai mici din GRANAT rosu, visiniu (Iubire si devotament). Cu dimesiuni de 4.7 cm x 1.4 cm, pandantul se prinde pe o panglica de organza aramie, stralucitoare, de 50cm, incheiat cu lobster platinat, cu o prelungire cu lant argintat de inca 5cm, finalizata cu o piatra di JASP rosu.

Cercei delicati dar veseli, cu cate osfera mare din Jasp mookait oranj, imbracata in fir argintat cu floare de trifor, asemeni pandantului, din care atarna cate u Granat central si cate 2 pietre de Citrin, laterale. Lungime 5.5 cm cu tortite.


Pret: 90 RON + taxe postale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu