Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

miercuri, 22 februarie 2012

"SCORPIO" set negru cu pietre semipretioase benefice zodiei Scorpion


Asa cum scorpionii sunt extrem de periculosi datorita vitezei si a puterii veninului dincolo de aparantele inselatoare, inofensive, nativul din Scorpion este intotdeauna un caracter puternic, marcant, magnetizant deoarece nu-si afiseaza niciodata slabiciunile, emotiile, desi in sufletul lui se duce o lupta apriga. Este pur si simplu remarcabil, deosebit de atragator, increzator, extrem de crect, afisand un control si un calm total, nelasand garda jos nici macar in prezenta celor dragi, intarindu-i si incurajandu-i prin forta exemplului.”

Setul dedicat acestei zodii, nu poate unul obisnuit, ci o bijuterie care emana forta, putere, tarie de caracter, lucrata manual cu sarma in culoarea specifica zodiei, negru, inobilat de pietre naturale cu efecte deosebite vizuale, prin jocuri ale luminii: chatoianta, labradorescenta, transparenta si dungi curbe sau drepte, ametitoare.

Colierul la baza gatului, realizat in jurul unui pandant central (de 5cm) cu o superba cala, mare din OCHI DE TIGRU (Unicitate si noroc), cu reflexele aurii specifice acestei pietre magnetizante, avand un pistil din CITRIN galben, transparent (Protectie si prosperitate). Cala este prinsa de un ciorchine din pietre mai mici cu ochi de tigru si citrin, printre sfere mari din ochi de tigru, discuri din AGATA BOTSWANA (Calm si concentrare) in culori superbe: maronii, roscate, kaki sau gri,cu dungile albespecifice, AGATA NEAGRA – striata ONIX cu dungi albe (Depasirea inhibitiilor si a fricii), ochi de tigru fatetat si LABRADORIT gri verzui (Originalitate si inovatie), toate prinse de un lant negru pana la o lungime de 42 cm, cu incuietoare neagra tip lobster, cu o prelungire de inca 8 cm si finalizata cu o sfera din ochi de tigru fatetat.

Bratara maiestosa formata din discuri mari, de 20 mm, din ochi de tigru natural, prinse cu elemente florale din sarma de cupru innegrita, din care atarna sfere de: citrin, labradorit, agata Botswana, agata neagra striata si PIATRA LUNII alba, cu reflexe sidefate (Farmec feminin seducator). Bratara de 20cm se prinde cu o incuietoare tip lobster si se continua cu o prelungire de inca 4 cm, la capatul careia atarna un strugure cu mici sfere din ochi de tigru.

Cerceii atarnatori din sfere mari (10 mm) cu ochi de tigru de care sunt prinse cate un disc de agata botwana si o pereche sfere mai mici din citrin lateral. Lungime: 3cm, fara tortite

Pret: 81 RON + taxe postale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu