Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

joi, 5 ianuarie 2012

"Aries" set argintat cu pietre semipretioase benefice zodiei Berbec


Asa cum berbecul nu se da in laturi de la nimic, nativul din Berbec debordeaza de energie, curaj si mai ales vitaliatate. Activ in permanenta, lider inascut si plin de initiativa, Berbecul darama "ziduri" la care ceilalti nici nu viseaza.

Setul este realizat manual din sarma argintata (cupru placat cu argint), elemete din argint tibetan cu motive in spirala asemeni simbolului zodiei si mai ales pietre semipretioase benefice nativilor din berbec: GRANAT (curaj si pasiune), AMETIST (protectia divina), AVENTURIN verde (pofta de viata), oranj (incredere in fortele proprii) si galben (conserva energia vitala), CITRIN (protectie impotriva energiilor negative), TURMALINA maro (stabilitate si siguranta), JASP rosu (pofta de viata) si CORAL rosu (performanta si afirmare).

Bratara, piesa centrala a setului este realizata in jurul a 3 frunze mari lucrate in aventurin de diferite culori: verde, oranj si galben, legate intre ele de rozete din argint tibetan, in care am prins sfere din granat si ametist, alternativ si din care atarna jucaus, ciorchini de fructe din sfere de: granata, ametist, turmalina maro, cirtrin, jasp rosu si coral rosu si cate o frunzulita din argint tibetan. Bratara se incheie cu o floare lucrata in coral rosu si incuietoare tip toglles din argint tibetan. Lungime 21 cm.

Pandantiv similar cu rozetele din care e formata bratara, cu un granat central asemeni unui ochi atotvazator, prins intr-un inel din argint tibetan din care cad fanjuri, sfere mai mici din: ametist, granat, coral, jasp, turmalina, citrin si una mai mare, centrala, din ametist. Pandantivul deaproximativ 5.5 x 2.5 cm, este prins de panglica rosie din organza de 48 cm cu inchizatoare tip lobster si o prelungie de 5 cm.

Cercei candelabru, usor asimetrici prin culorile alese, cu tortite lucrate manual cu elemente florale si o bila mica de ametist, respectiv granat si formati din inele mari din argint tibetan cu elemente spiralate la baza, din care cad sfere de: citrin, aventurin oranj, coral rosu, turmalina si granat sau ametist si cu ametist mare central la unul si granat la celalalt. Dimensiuni aproximative: 6 x 3 cm.

Pret: 95 RON + taxe postale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu