Magazinul meu pe Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

Breslo

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

duminică, 1 august 2010

"Dulce-acrisor" set argintat ametist si cuart roz


Set complet, deosebit din sfere mai mari sau mai mici de ametist si cuart roz, nugget de ametist si frunzulite de cuart roz, margele spiralate si inchizatoare toggles artizanala din argint tibetan.
Cu "boabe de strugure" coapte si dulci din ametist, crude si roz din cuart, cu frunzulite mici dincuart si nugget de ametist, cu margele spirala asemeni unor carcei de vie si cu inchizatoarea mare, centrala, din argint tibetan, stilizare perfecta a unei frunze mari de vita de vie, setul trezeste amintiri dulci si acrisoare, in acelasi timp, ale verilor tarzii din copilarie, din adolescenta, casa bunicilor, primul sarut si gustul inconfundabil al strugurilor necopti inca dar a caror mireasma te imbie sa mai gusti o data.
Contine:
Colier la baza gatului cu sfere mari de cuart langa nugget-uri de amtetist alternand cu sfere mari de ametist lanfa frunzulite de cuart, separate de margele spirala, lungi din argint tibetan, incheiat cu o inchizatoare mare, superba din argint tibetan, ca element central de care atarna un ciorchine din bile mai mici si foarte mici de cuart si ametist. Colierul este sustinut pe gat de un lant spiralat, tip snake, inoxidabil. Lungime colier 49 cm + pandant frunza - strugure 6 cm;
Bratra similara, cu aceeasi inchizatoare toggles mare, centrala, la capetele careia, atarna sfere mai mici din ametist si cuart, lungime totala 22 cm;
Cercei lungi si diferiti, unul cu o sfera mare de cuart iar celalalt cu ametist, legate de margelele spirala din argint tibetan si terminati cu frunzulite de cuart si nugget de ametist si cu tortite fancy cu frunzulite, lungime 6.5 cm .

Pret: 80 RON + taxe postale